Kategoriler
Proje Haberleri

Mola Apartmanı Akçapınar satışları başladı

Mola Apartmanı Akçapınar projesi bölgenin en huzurlu lokasyonunda yükselen lüks bir konut projesidir. Projenin konumu Muğla’nın Ula İlçesi’nde yer almaktadır. A Yapı tarafından hayata geçirilen projede 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipleri bulunmaktadır. Bu konutların ters dubleks, bahçeli ve loft daire seçenekleri yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

A Yapı güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında modern yapıda ve çeşitli seçeneklerde konut yer almaktadır. 2 adet 2 artı 1 ters dubleks, 1 adet müstakil bahçeli 1 artı 1 ters dubleks ve 3 adet 1 artı 1 loft daire tipleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 ters dubleks dairlerin net büyüklüğü 97 metrekaredir. 1 artı 1 müstakil bahçeli ters dubleks dairelerin net büyüklüğü 85 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 loft dairelerin net büyüklüğü 80 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Proje kapsamında 600 metrekarelik bahçe alanı yer almaktadır. İçerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve barbekü alanı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Mola Apartmanı Akçapınar konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Ula İlçesi Akçapınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Gökova Körfezi’nin en huzurlu bölgesinde yükselmektedir. Akyaka’ya ve Kite Surf Sahili’ne 5 dakikalık bir mesafededir. Marmaris’e ve Muğla merkeze 20 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca Dalaman Havalimanı’na 45 dakika uzaklıktadır.

Mola Apartmanı Akçapınar fiyatları ne kadar?

Mola Apartmanı Akçapınar projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Net büyüklüğü 80 metrekare olan 1 artı 1 loft dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Net büyüklüğü 85 metrekare olan 1 artı 1 ters dubleks dairelerin fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca net büyüklüğü 97 metrekare olan 2 artı 1 ters dubleks dairlerin fiyatı da 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (452) 888 70 00 veya 0 (532) 612 60 69 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…