Kategoriler
Proje Haberleri

Mossa Referans 101 Aralık 2023’te teslim

Mossa Referans 101 projesi merkezi konumu ve sosyal aktivite alanları ile modern bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Mossa Referans Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 32.526 metrekarelik proje alanı üzerinde 101 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Doğa içerisinde bir yaşam fırsatı sunan proje 32.526 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri modern yapıda 101 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 daireler brüt 314, net 220 metrekare büyüklüğe sahiptir. Mimari ve statik yapıda kullanılan gelişmiş yapım teknikleriyle depreme ve doğal afetlere dayanıklı yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Site içerisinde özenle tasarlanmış peyzaj alanları yer almaktadır. Üstelik sosyal alanları içerisinde; basketbol sahası, sauna, yürüyüş parkuru, açık yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır. Dış özellikler içerisinde ise; kablo TV, uydu, asansör, yangın merdiveni bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, kombi, vestiyer, laminat zemin ve seramik zemin uygulaması gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Mossa Referans 101 konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Altınşehir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Özlüce’nin en güzel konumda yükselen proje merkezi konumu ile tüm ayrıcalıklara sahiptir. Çevresinde kreş, cami, eczane, hastane, okullar bölgesi, semt pazarı ve üniversite gibi alanlar bulunmaktadır. Üstelik metro durağı yakın mesafede yer almaktadır.

Mossa Referans 101 fiyatları ne kadar?

Mossa Referans 101 projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 314 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 5.350.000 TL ile 5.900.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihini Aralık 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 131 01 70 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…