Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Msy Nefes Pendik yüzde 50 peşinat, kalan ödeme Ocak 2023’te

Msy Nefes Pendik projesi lüks yaşam alanları ve fonksiyonel mimari anlayışı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Msy Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 7,081 metrekarelik arazi üzerinde konumlanmış, 3 blokta 195 adet daire ve ticari alan bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

7,081 metrekarelik arazi üzerinde konumlanmış, 3 blokta 195 adet daire ve ticari alan bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Yeşil ile iç içe yaşamak isteyenler için bahçeli daireler bulunmaktadır. Ayrıca mavi ile yaşamayı isteyenler için deniz manzaralı daireler mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 91 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 109 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 119 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için yüksek kapasiteli açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Açık sosyal alanlar içerisinde; yüzme havuzu, tematik çocuk oyun alanı, basketbol sahası, barbekü alanı, dinlenme mekanları ve yürüyüş yolları mevcuttur. Kapalı sosyal alanlar içerisinde ise kafeterya ve spor salonu bulunmaktadır. Proje, gri su sistemi sayesinde geleceği koruyan mühendislik sistemi özelliğine sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Her daireye tahsis edilen depo alanı yer almaktadır.

Msy Nefes Pendik konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Çınardere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz manzarasına sahiptir. Aydos ormanına yakın konumda yer almaktadır. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Pendik Metrosu, Pendik İdo tek araçla ulaşım mesafesindedir. Muhitinde okullar, üniversiteler, hastaneler ve marketler bulunmaktadır. Üstelik Piazza AVM, İkea Anatolium, Maltepe Park gibi alışveriş merkezleri yakın mesafede yer almaktadır.

Msy Nefes Pendik fiyatları ne kadardır?

Msy Nefes Pendik projesinde yüzde 50 peşinat, evinizi şimdi alın, kalanı Ocak 2023’te ödeyin kampanyası bulunmaktadır. Brüt 91 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.759.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 109 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.995.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 119 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.260.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (545) 580 25 31 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…