Kategoriler
Proje Haberleri

Mücevher Konutları Kahramanmaraş oturuma hazır

Kahramanmaraş İli, Elbistan İlçesi, Kızılcaoba Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Özalp Mühendislik İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Mücevher Konutları Kahramanmaraş konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Elbistan konut projesi Kızılcaoba Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesinde yer alan dairelerin oturma izni alınmış, hemen oturuma hazırdır. Proje kapsamındaki daireler beyaz eşya, çamaşır kurutma makinesi, vestiyer, çamaşır makinesi, kiler, gömme dolap gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca daire içlerinde ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, ankastre set gibi donanımlar da yer almaktadır.

Site içerisinde kapalı, açık otopark, çocuk oyun parkı, spor alanı gibi olanaklara yer verilmiştir. Mücevher Konutları Kahramanmaraş konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 5+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 223 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler tamamlanmış, tapu devri hemen yapılabilmektedir.

Mücevher Konutları Kahramanmaraş Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kahramanmaraş konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan dairelerin iskanı alınmış olup kullanım durumuna uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Elbistan, Kızılcaoba Mahallesinin en nezih yerinde konumlandırılmıştır. Ulaşım sorunu olmaya proje aynı zamanda adliye, kamu kurumları, havaalanı, sosyal alanlara yakın mesafededir. Bunun yanı sıra proje konum olarak Taşoluk Cezaevinin 300 metre yukarısındadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0542 633 14 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..