Kategoriler
Proje Haberleri

Muslu Çayyolu satışları devam ediyor

Muslu Çayyolu projesi şık tasarımı ve modern çizgileriyle sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer alan proje Muslu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 20.400 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 adet konut bloğu, 48 adet daire ve ayrıca 12 adet villa bulunmaktadır. Konutlar 4 artı 1 ve 5 artı 1 seçeneklere sahiptir. Güvenli yapıları ile dikkat çeken proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Muslu İnşaat imzası ile güvenli ve huzurlu yapıya sahip proje 20.400 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde biri 11 diğeri 12 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 48 adet daire yer almaktadır. Bunun yanı sıra proje kapsamında toplam 12 adet modern villa yer almaktadır. Daireler 4 artı 1, villalar ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 196 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 249 metrekare olmaktadır. Bu projede, güvenlik ve otopark konuları öncelikli olarak ele alınmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır ve araçlar için özel bir otopark alanı mevcuttur.

Ayrıca birçok sosyal faaliyet alanı bulunmaktadır. Bu sosyal alanlar arasında açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, yürüyüş parkuru, spor alanı, fitness salonu ve geniş yeşil alanlar gibi özellikler yer almaktadır. Engelli bireylerin rahat bir yaşam sürebilmeleri için projede uygun yaşam kolaylıkları sağlanmaktadır. Üstelik, daireler arasında ısı ve ses yalıtımı yapılmıştır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi sayesinde, telefonla daire yönetimi mümkün olmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi, fiber internet ve merkezi uydu sistemi bulunmaktadır. Dairelerde çamaşır odası, giyinme odası, vestiyer ve ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik bulunmaktadır. Bununla birlikte projede seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Muslu Çayyolu konumu hakkında

Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer alan proje Alacaatlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu konut projesi, birçok temel hizmete yakın bir konumda yer almaktadır. Süpermarket sadece 200 metre uzaklıkta yer alırken, bankalar 2 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Hastaneler 3 kilometre mesafede yer almaktadır ve üniversiteye 8 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca tren garı ise 23 kilometre, havaalanı ise 56 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Muslu Çayyolu fiyatları ne kadar?

Muslu Çayyolu projesinde fiyatlar konut tipine göre değişiklik göstermektedir. Proje kapsamında yer alan 4 artı 1 ve 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 8.750.000 TL ile 17.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (535) 200 02 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…