Kategoriler
Proje Haberleri

My Garden Arnavutköy sıfır faiz fırsatıyla satışta

My Garden Arnavutköy konut projesi, Mer-Ka İnşaat tarafından İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden biri olan Arnavutköy’de hayata geçiriliyor. İnşaat sektörü tecrübesi ve güvenilirliği ile bilinen Mer-Ka İnşaat, bu projede de yüksek kalite standartlarını göz önünde bulunduruyor.

Projenin Konumu ve Genel Özellikleri

İstanbul’un merkezi konumlarından biri olan Arnavutköy’de yer alan My Garden Arnavutköy projesi, toplamda 4.000 m² alan üzerinde yükseliyor. Proje toplam 4 etaptan meydana gelmektedir. 4 etapta ise toplamda 96 adet daire yer almaktadır. Ayrıca projede dairelerin dışında toplam 22 adet ticari ünite yer almaktadır.

Daire Tipleri ve Özellikleri

Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks seçenekleri bulunmaktadır. Dairelerde Siemens ankastre set, Beko klima ve ECA kombi standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca, 80’lik pimapen antasit gri doğramalar ve ısı camlar, Audio marka görüntülü diafon, lake kapılar, akrilik mutfak dolabı, LG marka akrilik mutfak tezgahı ve aynalı portmanto gibi yüksek kalite detaylar mevcuttur.

Sosyal Alanlar ve Ekstralar

Projede kapalı otopark, spor salonu, çocuk parkı ve kamelya alanları bulunmaktadır. Banyolarda mekanik havalandırma sistemi ile konforlu bir yaşam alanı sunulmaktadır. Ayrıca Schneider marka sigorta ve anahtar prizler, ECA marka kombi gibi detaylarla daireler donatılmıştır.

Daire Fiyatları ve Ödeme Planı

1+1 dairelerin fiyatları 4.125.420 TL’den başlamaktadır.

2+1 dairelerin fiyatları 4.941.300 TL’den başlamaktadır.

3+1 dairelerin fiyatları 7.617.600 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 4+1 dairelerin fiyatları 9.200.000 TL’den başlamaktadır.

Ödeme Planı

My Garden Arnavutköy projesinde yüzde 50 peşinat ile daire sahibi olma imkânı sunulmaktadır. Kalan tutar için 24 ay sıfır faiz fırsatı ile ödeme yapılabilmektedir.

Projenin Konumu ve Teslim Tarihi

Proje, İstanbul Arnavutköy’ün merkezi konumunda yer almaktadır. Okul, hastane, metro, havalimanı ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Arnavutköy merkezine yürüyüş mesafesinde olan proje, İstanbul Havalimanı’na sadece 10 dakika, Arnavutköy Hastane Metro İstasyonu’na ise 5 dakika mesafededir. Ayrıca, Kanal İstanbul’a 8 km, devlet hastanesine 1.4 km, okullara 500 metre, metroya 1 km, kültür merkezine 1.5 km ve otobüs durağına 100 metre mesafede yer almaktadır.

Konut projesinde inşaat çalışmaları devam emektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Ocak 2025 olarak planlanmıştır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…