Kategoriler
Proje Haberleri

My Hill 5 İzmit satışları devam ediyor

My Hill 5 İzmit projesi bölgenin prestijli proje olarak dikkat çekmekte olup üst kalitede bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu isminden anlaşılacağı üzere Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Kain İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 56 adet daire ve 2 adet villa bulunmaktadır. Konutlar 4 artı 1 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kain İnşaat imzası taşıyan projede her biri 4 katlı olmak üzere lüks konut blokları yükselmektedir. Bu bloklarda 56 adet daire ve 2 adet villa yer almaktadır. Daireler ise 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra projede ticari üniteler de yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 206 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 175 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, fitness salonu, açık ve kapalı olmak üzere kafe ve restoran bölümü, çocuk oyun alanı ve basketbol sahası bulunmaktadır.

Bloklarda asansör, depo alanı ve su deposu gibi birçok özellik mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Barbekü, mutfak dolapları, banyo dolapları, portmanto ve duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır. Tüm konutlar ferah teras alanlarına sahiptir. Bunun yanı sıra üst kalitede parkeler ve büyük boyut seramikler mevcuttur.

My Hill 5 İzmit konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Kabaoğlu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İzmit Körfezi’nin merkezinde konumlanan proje şehir manzarasına sahiptir. Üstelik Umuttepe Araştırma Hastanesi 6 kilometre, İzmit Merkeze ise 10 kilometre mesafede yer almaktadır.

My Hill 5 İzmit fiyatları ne kadar?

My Hill 5 İzmit projesinde fiyatlar metrekaresine, bulunduğu kat ve cephesine farklılık göstermektedir. Brüt 206 metrekare olan 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 4.000.000 TL ile 4.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0262 323 13 16 ve 0533 701 18 21 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…