Kategoriler
Proje Haberleri

My Hill 6 İzmit satışları başladı

My Hill 6 İzmit projesi bölgenin prestijli proje olarak dikkat çekmekte olup üst kalitede bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Söz konusu konut projesi konum olarak Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Kabaoğlu Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Kain İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. İzmit konut projesi içerisinde toplam 40 adet daire yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kain İnşaat imzası taşıyan projede her biri 4 katlı olmak üzere toplam 4 adet konut blokları yükselmektedir. Bu konut projesinde yer alan bloklarda 40 adet daire yer almaktadır. Daireler ise ön bahçe dubleks, arka bahçe dubleks, iki farklı çatı dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra projede zemin kat dairelerinin kullanımına özel bahçeler yer almaktadır.

Satışa sunulan 4+1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 224 metrekaredir. Ayrıca 4+1 dairelerin net büyüklüğü ise 175 metrekare olarak tasarlanmıştır. Konut projesinde ki daireler yerden ısıtma sistemlidir. Ve ayrıca üst düzey sen ve ısı yalımımı projedeki dairelerde yer almaktadır. Sitede 7/24 saat güvenlik hizmeti ve asansör bulunmaktadır. Otomobilleri park edebilmek için kapalı otopark alanı yer almaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, fitness salonu, açık ve kapalı olmak üzere kafe ve restoran bölümü yer almaktadır. ayrıca proje içerisinde çocuk oyun alanı, basketbol sahası ve depo alanı yer almaktadır.

Bloklarda asansör, duşakabin, fiber internet alt yapısı, kiler gibi birçok özellik mevcuttur.  Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Barbekü, mutfak dolapları, banyo dolapları, portmanto ve duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır. Tüm konutlar ferah teras alanlarına sahiptir. Bunun yanı sıra üst kalitede parkeler ve büyük boyut seramikler mevcuttur.

My Hill 6 İzmit nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Kabaoğlu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konut projesi İzmit şehir merkezine 4 km, Kocaeli Üniversitesi’ne 4 km, Şehir Hastanesi’ne ise 3.5 km mesafede yer almaktadır. Umuttepe Araştırma Hastanesi’ne 6 km, Symbol AVM’ye ise 12 km mesafede yer almaktadır.

My Hill 6 İzmit fiyatları ne kadar?

My Hill 6 İzmit projesinde fiyatlar metrekaresine, bulunduğu kat ve cephesine göre farklılık göstermektedir. Brüt 224 metrekare olan 4+1  dairelerin fiyatları 4 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0262 323 13 16 ve 0534 892 10 14 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…