Kategoriler
Proje Haberleri

My Hill Residence satışları başladı

My Hill Residence projesi yatırım değeri yüksek, eşsiz körfez manzaralı seçkin bir yaşam şehrin merkezinde sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Kain İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 36 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kain İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 9 katlı, bitişik nizamlı modern bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 36 adet lüks yapıda daire yer almaktadır. Dairelerin 16 tanesi 3 artı 1, 20 tanesi ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Rezidans yaşamı sunan projede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye ait kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde fitness salonu yer almaktadır.

Üstelik dış özellikler içerisinde asansör sistemi bulunmaktadır. Dairelerde üst düzey ısı ve ses izolasyonu bulunmaktadır. Tüm konutlar, yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca, daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Tüm konutlar görüntülü diafon sistemi ile donatılmıştır. Dairelerin içerisinde ebeveyn banyosu, mutfak dolapları, portmanto, banyo dolapları yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

My Hill Residence konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Erenler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen projede konutlar İzmit Körfezi manzarasına sahiptir. Ayrıca Umuttepe Araştırma Hastanesi 5 kilometre, İzmit merkeze 6 kilometre ve Symbol AVM 12 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

My Hill Residence fiyatları ne kadar?

My Hill Residence projesi fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 200 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.520.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(262) 323 13 16 veya 0(534) 892 10 14 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…