Kategoriler
Proje Haberleri

My Life Point Haziran 2023’te teslim

My Life Point projesi aile yaşamına uygun güvenli ve huzurlu yaşam alanları sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Söke İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Yavuzlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5.376 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 184 adet daire ve 7 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Yavuzlar İnşaat’a ait proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yavuzlar İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 5.376 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 16 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklar içerisinde 184 adet daire ve 7 adet ticari alan yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 45 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü net 84 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 110 metrekare olmaktadır. Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan proje yöresel dokuyu ve modern mimariyi bir araya getirmiştir. Üstelik standartların üzerinde betonarme imalatı, şık ve kaliteli teknik donanımları ve geniş sosyal alanları ile dikkat çekmektedir.

Deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlanarak dayanıklı malzeme tercihleri ile desteklenmiştir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor salonu, buhar odası ve peyzaj alanları bulunmaktadır. Ayrıca dış özellikler içerisinde uydu, asansör ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Dairelerde ankastre mutfak seti, duşakabin, giyinme odası, vestiyer, hilton banyo, ebeveyn banyosu, çelik kapı, pvc doğrama ve kiler gibi özellikler yer almaktadır. Bunun yanı sıra zeminde seramik ve parke uygulaması yapılmaktadır.

My Life Point konumu hakkında

Aydın’ın Söke İlçesi’nde yer alan proje Yeni Camii Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söke’nin en prestijli projelerinden biri olan proje şehrin karmaşasından uzak huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik daireler yeşil alan manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde ise; kreş, eczane, okullar ve semt pazarı yer almaktadır.

My Life Point fiyatları ne kadar?

My Life Point projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 3.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.440.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise Haziran 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(256) 518 70 00 veya 0(533) 419 42 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…