Kategoriler
Proje Haberleri

My World Gaziemir son daireleriyle satışta

My World Gaziemir projesi her karesinde kalite ve modern tasarımı ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje HSA İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve toplam 45 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

HSA İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede her biri 8 katlı 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 45 adet daire yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 ile 160 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin teraslı ve normal daire seçenekleriyle büyüklüğü 175 ile 180 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; Çocuklar için özel olarak tasarlanmış aktivite ve oyun alanları, peyzaj ve bahçe alanı, buhar odası, sauna odası, fitness alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

Apartman içinde katlara ulaşımı kolaylaştırmak için asansör sistemi, site içinde çevre aydınlatmaları ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Her dairede 3 adet inverter multi klima sistemi bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede katlanır cam balkon ve otomatik panjur sistemi yer almaktadır.

My World Gaziemir konumu hakkında

Proje, İzmir’in Gaziemir İlçesi Beyazevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje daireleri birbirinden özel kılan doğa ve havuz manzarasına hakimdir. My World Gaziemir Optimum AVM, İzban Esbaş durağına, Kent Koleji ve Uğur Okullarına yürüyüş mesafesindedir. Ayrıca Fuar İzmir, Adnan Menderes Havalimanı 10Dk, Çeşme Aydın Otoyoluna 2 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

My World Gaziemir fiyatları ne kadar?

Son daireleri ile sahiplerini bekleyen My World Gaziemir projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 3 artı 1 dairelerin fiyatı 5.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin fiyatı 6.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (232) 202 70 10 veya 0 (532) 460 49 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…