Kategoriler
Proje Haberleri

Myra Residence Konyaaltı satışları devam ediyor

Myra Residence Konyaaltı projesi İpekten İnşaat Mimarlık firması tarafından hayata geçirilmiştir. Antalya konut projesi Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Hurma Mahallesi’nde yer almaktadır. Teslimlerin hemen yapıldığı konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir.

Proje özellikleri neler?

Konyaaltı konut projesi Hurma Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Tek konut bloğundan meydana gelen konut projesinde 1+1 tip daireler yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. İnşaatı tamamlanmış konut projesinde Yapı Kullanma İzin Belgesi de alınmıştır.

Konut projesinde 1+1 tip daireler brüt 75 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 2+1 tip dubleks daireler ise brüt 135 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Projede yer alan dairelerin iç özelliklerine bakıldığında ankastre fırın fiber internet, duşakabin, asansör yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca klima, ebeveyn banyosu fırın, görüntülü diafon, ankastre mutfak gibi özellikler de yer almaktadır. Isı yalıtımı, uydu sistemi, kapalı otopark, kamera sistemi gibi bir çok dış özellikler binada yer almaktadır.

Myra Residence Konyaaltı fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satışları devam eden 1+1 ve 2+1 dubleks dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir.

Projede satışları devam eden 75 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır. Kat mülkiyetli tapuya sahip olan konut projesi takasa ve krediye uygundur.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Hurma Mahallesi’nde konumlanmaktadır. Antalya konut projesi sahile 2.5 km mesafede yer almaktadır. Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0242 505 7374 veya 0549 123 2425 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir