Kategoriler
Proje Haberleri

Myra Taş Residence vadeli ödeme seçenekleri ile satışta

Myra Taş Residence projesi “doğru yaşam ve doğru yatırım” anlayışını benimseyen İpekten Mimarlık İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Eşsiz deniz manzarasına sahip proje Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. 5.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde 72 adet daire bulunmaktadır. Üstelik bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İpekten Mimarlık İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 5.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Modern mimari yapısı ile dikkat proje 8 katlı tek blok olarak yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam72 adet daire yer almaktadır. Farklı tip ve büyüklükteki daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 55 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 75 metrekaredir. 2 artı 1 köşe dairelerin net büyüklüğü 110 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 210 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, Fitness salonu, sauna, hamam, tenis kortu, spor kompleksi ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, vestiyer, spot aydınlatma, panjur sistemi ve parke zemin uygulaması gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Myra Taş Residence konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Denize 3 kilometre mesafede konumlanan proje yemyeşil ağaçlar ile birlikte eşsiz doğa ve deniz manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, eğitim kurumları, park, spor salonu ve cami bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş ve minibüs güzergahına yakın konumda yer almaktadır.

Myra Taş Residence fiyatları ne kadar?

Myra Taş Residence projesinde vadeli ödeme seçenekleri mevcuttur. Net 75 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca net 110 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslimi Aralık 2023 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (546) 540 58 12 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…