Kategoriler
Proje Haberleri

MyWay Deluxe Alsancak kişiye özel ödeme seçenekleriyle satışta

MyWay Deluxe Alsancak projesi ayrıcalıklı ve modern bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İzmir’in Konak İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gözde Grubu tarafından hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje kapsamında tek blok üzerinden 11 1 adet konut ve ofis yer almaktadır. Konutlar loft, suite ve standart yapıda 1 artı 1, large, loft, maxi yapıda 2 artı 1 ve 3 artı 1 olmak üzere 3 tipte tasarlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gözde Grubu imzası taşıyan projede 8 katlı tek blok konumlandırılmıştır. Bu blokta toplam 111 konut ve ofis yer almaktadır. Bununla birlikte projede mağazalar ve kafeler de yer almaktadır. Konutlar loft, suite ve standart yapıda 1 artı 1, large, loft, maxi yapıda 2 artı 1 ve 3 artı 1 olmak üzere 3 tipte tasarlanmıştır. Otel konforunda yaşam fırsatı sunan projede 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 68 metrekare olmaktadır. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 78 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanları ile aktif bir yaşam vaat eden proje geniş aktivite alanlarına sahiptir. İçerisinde; açık yüzme havuzu, Fitness salonu, sauna ve yürüyüş alanları bulunmaktadır. Blokta geniş asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan konut yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

MyWay Deluxe Alsancak konumu hakkında

Proje, İzmir’in Konak İlçesi Alsancak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Gürel Residence’in yanında ve İzmir Hilton Oteli’nin karşısında konumlandırılmıştır. Üstelik projenin birkaç adım uzak konumunda keyifli vakitler geçirmek için kafeler ve restoranlar yer almaktadır.

MyWay Deluxe Alsancak fiyatları ne kadar?

MyWay Deluxe Alsancak projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Bunun yanı sıra kişiye özel farklı ödeme seçenekleri de mevcuttur. Fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 68 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 5.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 78 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 7.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 69 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…