Kategoriler
Proje Haberleri

MyWay Wins Blue projesinde kent merkezinde yazlık keyfi

MyWay Wins Blue, Gözde Grubu tarafından İzmir’in Çiğli İlçesi’nde yaşama geçirildi. 5.000 metrekarelik yapay denizi ile ilgi gören projede yaşam bütün hızıyla devam ediyor. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, projenin kent merkezinde kaliteli bir yaşam ve yazlık konforunu bir arada sağladığını dile getirdi. Ayrıca son olarak yalı dublex, winter garden ve teraslı 1 artı 1 tiplerindeki konutların da satışa sunulduğunu bildirdi. Kalı, kiralık konutların da ilgi gördüğünü vurguladı. Bununla birlikte yatırımcı müşteriler için karlı bir dönüş sağladıklarını ifade etti.

Op. Dr. Kalı, İzmir’in kuzey aksının giderek değerlendiğini ve Gözde Grubu olarak bölgede yeni projeleri yatırımcılara sunacağını kaydetti. Menemen ve Harmandalı projeleri ile birlikte Gaziemirde’de karlı yatırım fırsatları sunacaklarını dile getirdi.

MyWay Wins Blue bölgeye değer katıyor

Op. Dr. Kenan Kalı, MyWay Wins Blue projesinin karmaşık şehir hayatına bir alternatif olduğunu ifade etti. Bununla birlikte projenin otobana yakın konumuyla ulaşım kolay ulaşım sunduğunu aktardı. Ayrıca Kalı; “Bölge lokasyon olarak İzmir’in en hızlı değerlenen noktalarında yer alıyor. Mavişehir bölgesinde yeni arsa üretilemiyor. Şehir, kuzey yönüne doğru büyüyor. Söz konusu proje hem yatırımcılar hem de o bölgede çalışanlar açısından oturmak için tercih ediliyor. Projemizin kendisine ait 5.000 metrekarelik de yapay denizi mevcut. Yaşamın başladığı bir proje olan MyWay Wins Blue’da toplam 727 daire yer alıyor. Ayrıca projemiz, Katip Çelebi Üniversitesi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli Hava Üssü, askeri bölgeler ve en önemlisi metro güzergahında bulunması sebebiyle yoğun talep görüyor.” şeklinde konuştu.

Envai çeşit sosyal donatı alanı

MyWay Wins Blue, projesi içinde basketbol sahası, squash, parti odası, fitness alanı, kafeterya, çocuklar için özel hobi evleri bulunuyor. Bunun yanı sıra en önemlisi ise özel yapay denizi gibi sosyal aktivite alanlarıyla konsept bir proje olmasıdır. Kent merkezinde yazlık konforundaki proje sayesinde site sakinleri, hafta sonları tatil merkezlerine gitmeye ihtiyaç duymuyor.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…