Kategoriler
Proje Haberleri

Nanda Tower Kartal ön talep topluyor

Nanda Tower projesi deniz ve adalar manzaralı eşsiz bir konumda yükselmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Marsel Taahhüt ve İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Oturuma hazır durumundaki projede tek kule içerisinde 220 adet rezidans daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 3 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Marsel Taahhüt ve İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen projede 27 katlı tek kule yükselmektedir. Bu kule içerisinde toplam 220 adet rezidans daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 52 metrekare ile 58 metrekare arasında değişmektedir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 44 metrekare ile 49 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 79 metrekare ile 84 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 68 metrekare ile 72 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 114 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyülüğü 98 metrekare olmaktadır.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve oturma alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra dış özellikler içerisinde insan ve yük taşıyan asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Nanda Tower konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Orta, Soğanlık D-100 Kuzey Yanyol üzerinde inşa edilmektedir. Projedeki konutlar eşsiz deniz ve adalar manzarasına sahiptir. Üstelik merkezi konumu itibarıyla ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır.

2023 yılının birinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanmış olan Nanda Tower projesi kat mülkiyetli tapu ve oturuma hazır durumda sahiplerini bekliyor. Ön talep toplama aşamasında olan projede fiyatlar henüz paylaşılmamış olup ilerleyen günlerde tüm detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0850 226 3454 veya 0541 160 3030 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…