Kategoriler
Proje Haberleri

Nar Life Karasu son kalan daireleriyle satışta

Nar Life Karasu projesi kalan son daireleri ile sahiplerini beklemeye devam ediyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje yaşama değer katan yapılar inşa eden Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yatay mimari ile tasarlanmış 2 blok ve toplam 52 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arslan İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede yatay mimari ile inşa edilmiş, her biri 3 katlı 2 blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 52 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 ve 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekare olmaktadır. Projenin zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık olimpik yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır.

Hidrofor, su deposu, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Dış kapılar birinci sınıf çelik kapılardan oluşup iç kapılar ise birinci sınıf Amerikan kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Duşakabin, Hilton lavabo, PVC doğrama, barbekülü balkon ve spot aydınlatma gibi pek çok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra zeminlere birinci sınıf laminat parke ve seramik uygulaması yapılmaktadır.

Nar Life Karasu konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İstanbul’a 180 kilometre uzaklıktadır. Üstelik 3. köprü bağlantısı ile İstanbul’a yalnızca 120 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Bununla birlikte tren yolu bağlantısı, İdo Feribot projesi, liman ve üniversite yakın mesafede yer almaktadır.

Nar Life Karasu fiyatları ne kadar?

Nar Life Karasu projesinde sadece 2 adet daire kalmıştır. Proje kapsamında kredileri en uygun faiz oranları ile firma tarafından organize edilmektedir. Üstelik brüt 65 metrekare olan 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler 695.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (264) 718 24 84 veya 0 (532) 331 78 76 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…