Kategoriler
Proje Haberleri

Natura Çakırlar Plus satışları devam ediyor

Natura Çakırlar Plus projesi Fırat Life Style firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Kentkoop Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede daire tipleri neler, teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Konut projesi 16 katlı tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Tek blokta ise toplam 69 adet konut yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Ankara konut projesi 8 bin 790 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerine inşa edilmektedir. 8 bin 790 metrekare arsa üzerinde 16 kattan meydana gelen tek konut bloğu yer almaktadır. Bu 16 katlı tek konut bloğunda ise 69 adet meskene yer verilmektedir.

69 dairelik konut projesinde yer alan daireler tek tip olacak şekilde projelendirilmiştir. Konut projesi tek tip 4+1 dairelere sahiptir.  Dairelerin büyüklükleri ise brüt 200 metrekare, net ise 180 metrekare olarak projelendirilmiştir.

Çakırlar konut projesinde konutların dışında ayrıca 5 bin 865 metrekare büyüklüğe sahip peyzaj alanı yer almaktadır. Ayrıca projede çok amaçlı spor alanı, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, botanik bahçe yer almaktadır. Her daireye bir adet ocak şekilde kapalı otopark proje içerisinde yer almaktadır. Misafirler için ise ayrıca açık otopark alanı yer almaktadır.

Natura Çakırlar Plus projesi, güneş enerjisinden olabildiğince faydalanabilecek şekilde konumlandırılmıştır. Ayrıca önü açık yerleşimi ile ferah ve aydınlık bir yaşam sunmaktadır.

Natura Çakırlar Plus fiyatları ne kadar?

Ankara konut projesinde dairelerin fiyatları, daire tiplerine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları aşağıda yer almaktadır.

Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip daireler 9 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Fiyatlar 9 milyon 990 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Ayrıca konut projesinde daireler banka kredisine uygun durumdadır.

Natura Çakırlar Plus nerede yer alıyor?

Yenimahalle konut projesi, 4+1 tipinde geniş daire tipleri ve doğaya verdiği önem ile yaşama değer katan bir prensiple tasarlanmıştır. Konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Batıkent, Çakırlar böllgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje Turgut Özal, 2029 Cadde, No:75 Yenimahalle / Ankara adresinde yer almaktadır. Konut projesi 2024 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 280 28 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…