Kategoriler
Proje Haberleri

Naturia Kemer satışları devam ediyor

Naturia Kemer projesi İstanbul İli,  Eyüpsultan İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Kuruluş İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. İstanbul projesi içerisinde 42 adet konut yer almaktadır. Ayrıca 42 adet dairenin yer aldığı projede kalan 23 adet konutun satışa ise devam etmektedir. Kemerburgaz konut projesinde yer alan bu konutlar 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 olacak şekilde tasarlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi 16 bin metrekarelik inşaat alanına sahiptir. Ayrıca konut projesi 10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde yer almaktadır. İstanbul konut projesi içerisinde 8 ayrı blokta toplam 42 adet konut yer almaktadır. Bu konutlar 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Konutların 23 adetinin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Satışa sunulan 2+1 villaların büyüklüğü brüt 106 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3+1 tip villaların büyüklüğü ise brüt 226 metrekare ile 278 metrekare arasında olmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır.

Naturia Kemerburgaz projesinde yüzme havuzu, fitness, pilates stüdyo, sauna, buhar odası, revir ve kuaför bulunmaktadır. Bunun yanı sıra business lounge, kütüphane, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, organik bahçe, evcil hayvan parkı ve araç şarj istasyonu gibi birçok alan bulunmaktadır. Ayrıca kapalı otopark alanı konut projesinde yer almaktadır. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2022 yılı sonlarına doğru teslim edilmesi planlanmaktadır.

Naturia Kemer fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan konutların fiyatları, meskenin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık villaların fiyatları 35 milyon TL’den başlamaktadır. Söz konusu villaların fiyatları 61 milyon TL’ye kadar yükselmektedir.

Naturia Kemer nerede yer alıyor?

Naturia Kemer projesi, İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi Mimarsinan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul’un en geniş yeşil alana sahip olan Fatih ve Belgrad Ormanlarının merkezinde yer almaktadır. Maslak’tan 10 dakikada ulaşım sağlayabileceğiniz bu konutlar doğayla iç içe yaşamı sunmaktadır. Çevrede seçkin okul, hastane, alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra havaalanı ve ana yola 25 dakikada ulaşım sağlanmaktadır. Konut projesi Mimarsinan Mahallesi, Vadi Sokak, No : 2 Kemerburgaz  Eyüpsultan / İstanbul posta adresinde yer almaktadır.

Naturia Kemer tanıtım filmi

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 270 37 37 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…