Kategoriler
Proje Haberleri

Naturpark Bahçecik Ağustos 2023’te teslim

Naturpark Bahçecik projesi şehir karmaşasından uzakta, deniz ve doğa manzarasına sahip konumuyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Naturalis Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 1.971 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 6 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 4 artı 1 tripleks konut tiplerine sahiptir. Söz konusu proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Naturalis Yapı imzası taşıyan proje 1.971 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 6 adet lüks yapıda tripleks villa yer almaktadır. Her biri 328 metrekarelik alan üzerinde kurulu olan bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 232 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 181 metrekare olmaktadır. Bahsi geçen projede konutlar en kaliteli malzeme ve işçilikle inşa edilmektedir. 24 saat kameralı güvenlik sistemi ile korunun bu villaların her birinde açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik villalarda kapı çalındığında telefonunuza bildirim gönderen uzaktan kumandalı Akuvox interkom bulunmaktadır. Tüm konutların kendine ait bahçe kullanım alanı yer almaktadır.

Her odada, tavana gizlenmiş Samsung Windfree merkezi klima sistemi bulunmaktadır. Banyolarda ise özel seri VitrA Origin mat siyah ankastre bataryalar, gömme rezervuar ve çanak lavabolar dikkat çekmektedir. Ayrıca ebeveyn banyosu çift lavaboludur. Tüm villalar Rehau kollektör ve Georg Fischer yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ankastre siyah cam seri Siemens fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi ve mikrodalga yer almaktadır. Sur çelik kapı, özel üretim adalı lake mutfak, özel üretim yüksek lake kapılar ve elektrikli panjur kutusu ve altyapısı gibi özelliklere sahiptir. AGT derzli parke uygulaması yapılmaktadır. Schöne marka şömine ile konforlu bir atmosfer yaratılabilmektedir. Bunun yanı sıra villalarda kullanıma hazır soba altyapısı bulunmaktadır.

Naturpark Bahçecik konumu hakkında

Kocaeli’nin Bahçecik İlçesi’nde yer alan proje Kılıçarslan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Aynı zamanda bu proje şehrin karmaşasından uzak bir konumda deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde kreş, cami, eczane, hastane, okullar, sağlık ocağı ve semt pazarı bulunmaktadır. Üstelik otobüs duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Naturpark Bahçecik fiyatları ne kadar?

Naturpark Bahçecik projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 232 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 8.900.000 TL ile 9.300.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Ağustos 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0545 409 50 92 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…