Kategoriler
Proje Haberleri

Naturport Villaları Kuşadası Mayıs 2023’te teslim

Naturport Villaları projesi doğa havası ve doğal yaşam alanları ile tarifsiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Pek çok ödüle sahip olan proje İlktaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 11.743 metrekarelik arsa alanı üzerinde 28 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İlktaş İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 11.743 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 28 adet villa bulunmaktadır. Bahsi geçen bu villalar 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 80 metrekaredir. 3 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 90 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 250 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Misafir otoparkı ile birlikte her daire için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde müstakil açık yüzme havuzu, hamam, bisiklet parkuru ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Üstelik villaların her birinde müstakil bahçe alanı bulunmaktadır.

Dış özellikler içerisinde su deposu, hidrofor, arıtma sistemi, fiber internet, intercom sistemi, kablo TV ve uydu sistemi yer almaktadır. Bununla birlikte akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan konut yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Her konutta gömme dolap, vestiyer, ankastre mutfak seti, çamaşır odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu, spot aydınlatma, panjur sistemi, şömine ve kiler gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her villada ferah teras alanları yer almaktadır. Bunun yanı sıra spot aydınlatmalar kullanılan villalarda seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Naturport Villaları konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Yaylaköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik villalar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde restoran, alışveriş merkezi, market, park alanı ve semt pazarı yer almaktadır.

Naturport Villaları fiyatların ne kadar?

Naturport Villaları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 2 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 5.070.000 TL’den satışa sunulmuştur. 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 7.060.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 11.045.000 TL’den satışa sunulmuştur. Söz konusu projenin teslim tarihi ise Mayıs 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0538 042 25 62 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…