Kategoriler
Emlak Magazin

Nazan Şoray Ohio’dan göl evi satın aldı

Şarkıcı ve oyuncu Nazan Şoray, bir çok ünlü gibi Gayrimenkule yatırım yapmaya kadar verdi. Ancak Nazan Şoray gayrimenkule yatırımını Türkiye’den değil, yurt dışından yana tercih etti. Hürriyet’ten İsmail Baryak’ın haberine göre ünlü şarkıcı ve oyuncu yurt dışından göl manzaralı bir ev satın aldı.

Ünlü sinema oyuncusu Türkan Şoray’ın kız kardeşi olarak da tanınan Nazan Şoray gayrimenkule yatırım tercihini yurt dışından yana kullandı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu uzun zamandır bir arayış içerisindeydi.  Ve sonunda Nazan Şoray, uzun zamandır aradığı konutu Amerika’nın Ohio eyaletinde buldu. Şarkıcı ve oyuncu Nazan Şoray, Cleveland şehrinde yer alan konutu çok beğendi. Söz konusu konut göl kenarında yer almaktadır. Hem merkezi hemde göl kenarında olması sanatçının kesenin ağzını açmasına neden oldu.

Göl evi 1889 yılında inşa edilmiş

Amerika’nın Ohio eyaletinde göl kenarında yer alan konut 1889 yılında inşa edilmiştir. Söz konusu konuta şarkıcı ve oyuncu Nazan Şoray 1 milyon dolar ödedi. Nazan Şoray konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Göl evi beni çok dinlendiriyor. Bu yatırımı tercih etmemin sebebi pandemi süreci ile alakalı tercih ettim. Şimdi gidemiyorum ama en yakın zamanda gidip uzun süre kalacağım” dedi.

Oyuncu ve şarkıcı Nazan Şoray satın aldığı göl evinin 7 odası, 2 salonu ve 3 banyosunun olduğunu belirtti. Ayrıca özel bir rıhtımı da olan göl evinde misafirlerini ağırlayacağı günü iple çektiğini de sözlerine ekledi.

Diğer emlak magazin haberleri için tıklayınız….