Kategoriler
Proje Haberleri

Nazka Kent Giresun satışları devam ediyor

Nazka Kent Giresun projesi, modern mimarisi, konforlu yaşam alanları ve huzurlu ortamıyla dikkat çekmektedir. Giresun’un Tirebolu İlçesi’nde konumlandırılan proje, Nazka İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Yatay mimari yapıya sahip proje kapsamında 3 artı 1, 4 artı 1 ve bahçe katı daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nazka İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan projede 10 katlı, yatay mimariye sahip blok yükselmektedir. Bu blokta 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Üstelik bu dairelerin arakat ile bahçe katı seçenekleri mevcuttur. Binada ticari alanlar da yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 arakat ve bahçe katı daireler brüt 156 metrekare büyüklüğündedir. Net büyüklükleri ise 130 metrekare olarak tasarlanmıştır. 4 artı 1 daireler ise brüt 168 metrekare büyüklüğünde olup net büyüklükleri 140 metrekare olarak belirlenmiştir.

Site içerisinde güvenliğiniz için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için de açık otopark alanı mevcuttur. Bahçe katı dairelerin kendilerine ait bahçe alanları vardır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı sağlanmakta olup merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Tüm konutlar görüntülü diafon sistemi ile donatılmaktadır. Her dairede 2 adet banyo bulunmaktadır ve banyolarda duşakabinler yer almaktadır. Konutlarda ayrıca ferah balkonlar yer almaktadır.

Nazka Kent Giresun konumu hakkında

Giresun’un Tirebolu İlçesi’nde yer alan proje Körliman Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen proje şehrin en güzel lokasyonunda yükselmektedir.

Nazka Kent Giresun fiyatları ne kadar?

Nazka Kent Giresun projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 156 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 168 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 2.150.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Söz konusu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(454) 411 38 48 veya 0(533) 320 43 08 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…