Kategoriler
Proje Haberleri

Nazlıgül Bahçe Çorlu satışları devam ediyor

Nazlıgül Bahçe Çorlu projesi sosyal avantajları ve ayrıcalıklı yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje Nazlıgül Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nazlıgül Yapı firması ile tasarlanan projede her biri 10 katlı 2 adet bloktan oluşmaktadır. Söz konusu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 136 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, kamelyalar, sauna ve spor alanı bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, klima ve vestiyer yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Nazlıgül Bahçe Çorlu konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Nazlıgül Bahçe Çorlu fiyatları ne kadar?

Nazlıgül Bahçe Çorlu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 136 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (282) 444 89 19 veya 0 (535) 224 83 24 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…