Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Arsa Sakarya ile öğrenci rezidansı sahibi olma fırsatı

Nef’in, yeni arsa projesi olan Nef Arsa Sakarya projesi Sakarya Üniversitesi’nin yanında yer almaktadır. Arsa projesi devamlı değerlenen ve kira getirisiyle ikinci emeklilik maaşına dönüşecek arsaları 235 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunmaktadır.

Nef Arsa Sakarya ile dünyada ilk hazır arsa modeli tasarlandı

Nef Arsa Sakarya projesi ile Nef, dünyada bir ilki gerçekleştirerek “hazır arsa” modelini tasarlamıştır. Bunun yanı sıra Nef, Türkiye genelinde fırsat kapılarını açmayı sürdürmektedir. Kent merkezlerinin gelişime açık lokasyonlarında, yüksek gelir garantisi hedefleyen hazır arsaları Türkiye geneline yaymaktadır. Bununla birlikte, arsa yatırımında risk faktörünü kaldıran Nef’in, yeni arsa projesi Nef Arsa Sakarya olmuştur. Bahsi geçen proje 2.500 TL gibi ulaşılabilen taksit seçenekleri ile satışa çıkmıştır. Aynı zamanda bu proje ile arsa yatırımcıları bir öğrenci rezidansına da sahip olabiliyor.

Nef, Sakarya Üniversitesi’nin hemen yanında bir öğrenci rezidansını da devreye alacaktır. Üstelik Nef, yatırımcıya 235 bin TL’den başlayan fiyatlarla yurt projesinde yatırım fırsatı sunmaktadır. Öğrenci rezidansının yatırımcıya kira getirisi ise bugünkü değer üzerinden aylık 3.000 TL olarak belirlenmiştir. Devamlı değerlenen bir konumda arsa sahibi olan ve anapara yatırımını kur ve enflasyona karşı koruyan ayrıca Nef’in öğrenci yurdu markası olan Novu ile kira getirisi sağlayan arsa sahipleri bu projeden ikinci emekli maaşı alır gibi yatırımına değer katacaktır.

Nef Novu öğrenci rezidansı yatırımları devam ediyor

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bölgedeki beyaz yakalı ve öğrenci nüfusunun talep ve ihtiyaçlarına göre bir proje devreye aldıklarını aktarmıştır. Ayrıca Timur; “Şehirde iki üniversite bulunmaktadır. 80.000’i aşan öğrenci nüfusu için yeterli yurt ve apart tesislerine ihtiyaç bulunmaktadır. Öğrencilerin Nef Novu kalitesinde üniversite hayatı yaşamalarını ve eğitimlerine barınma problemi yaşamadan devam etmelerini istiyoruz. Bu sebeple Nef Novu öğrenci rezidansı yatırımlarımız devam etmektedir. Ayrıca Sakarya, Marmara Bölgesi’nin İstanbul’a yakın güzergâhında önemli ulaşım hatlarının merkezinde yer almaktadır.” açıklamasında bulunmuştur.

Başkan Timur, Nef Arsa tarafında Nef City 82, Kazdağları, Ilgaz, Eskişehir, Sakarya, Çanakkale, Ayvacık, Lüleburgaz projelerinde arsaların büyük bölümünün satışını yaptıklarını belirmiştir. Ayrıca Timur, “Kazdağları, Ilgaz ve Eskişehir projelerimizin satışları tamamlanmıştır. Bu sene Marmara ve Ege Bölgesi şehirleri ile Ankara gibi büyük şehirlerle birlikte yeni arsa projelerini de gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullanmıştır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…