Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Koruköy ön satışları başladı

Nef Koruköy projesi Nef güvencesiyle ‘’Yeni Evim’’ kampanyası kapsamında aylık 13.000 TL taksit avantajıyla satışa sunulmuştur. İki günde satışları tamamlanan Nef Çekmeköy projesinin diğer etapları ardından, konutların yarısının bir günde satıldığı Nef Koruköy projesi de oldukça fazla yoğun ilgi görmektedir.

2017 yılında satışa sunulan Nef Çekmeköy, 2 günde 497 konut satışıyla rekor satışa imza atmıştır. Yaşamın başladığı ve 2.000’in üstünde kişinin ikamet ettiği projenin master planına göre en değerli etabı olarak konumlanan Nef Koruköy projesinde fiyatlar ise 3.950.000 TL’den başlamaktadır. Söz konusu proje, Yeni Evim kampanyası ile 0.69’dan başlayan avantajlı faiz oranı ile satışa sunulmuştur. Üstelik aylık 13.000 TL’den başlayan taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olma avantajı bulunmaktadır. Nef tarafından konut sahibi olmak isteyenler 15 yıl boyunca rahat bir ödeme planıyla evlerine kavuşabiliyor.

5 yılda 8 kat değerlenen Nef Çekmeköy’ün 3. etabı bölgenin en değerli eğitim kurumlarından Özyeğin Üniversitesi’nin yanı başında konumlandırılmıştır. İstanbul’un yaşam ve eğitim vadisinde konumlanan Nef Koruköy projesi, Nef Çamlıtepe ve Nef Ormantepe projeleri gibi Nef ve Fiba Grubu işbirliğiyle geliştirilmiştir. Nef güvencesi, kalitesi ve finansal getirisiyle hayata geçirilen projede aileler, akademisyenler, öğrenciler ve profesyoneller istedikleri yaşam alanına ‘’Yeni Evim’’ kampanyasının özel avantajlı ödeme planıyla kavuşacaklar.

Nef Koruköy, İstanbul’un ilk eğitim vadisinde

Proje, 25.000 üstünde öğrencinin eğitim gördüğü Özyeğin Üniversitesi, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı, SEV Amerikan Koleji, Avusturya Lisesi, Uğur Koleji gibi ilkokuldan üniversiteye kadar çeşitli seviyedeki 167 okulun bir arada bulunduğu, Türkiye’nin en büyük eğitim vadisinin hemen yanında yer almaktadır. Nef Çekmeköy’de yaşamın başladığı etaplardaki dairelerin yüzde 50’den fazlasında Özyeğin Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri yaşamaktadır.

Nef Koruköy, Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi olan Sancaktepe Şehir Hastanesi’ne 8 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Buyaka, Meydan AVM, IKEA ve Viaport gibi gözde alışveriş merkezlerine 10 dakikalık mesafede konumlanmıştır.

Projenin diğer etaplarının satışını öne çekilecek

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik; “Yeni projemizin lansmanı dün itibariyle yapılmıştır. Nef’in Çekmeköy’deki 3. projesi Nef Koruköy, toplam 327 konuta ulaşan bir projedir. Şimdiye kadar ortalama 3.000 kişi projeye talep bırakmıştı. Dolayısıyla talep bırakan müşterilerimize öncelik verdik ve bu hafta sonu satışa başladık. Gelen talep ve yoğun ilgiden çok memnunuz. Projedeki konutların yarısının 1 günde satışlarını tamamladık. Elbette bu talepte yeni kredi kampanyasının oldukça büyük önemi bulunuyor. Bilindiği üzere ‘Yeni Evim’ kredi kampanyası kapsamında hem uzun vadede hem düşük faizli kredi kullanılabilmektedir. Vatandaşlarımızın ilgisi gayet yerinde oldu. Bu yüzden de hızlı bir satış grafiği izliyoruz.” açıklamasında bulunmuştur.

Ayrıca Çelik; “Burası aslında bizim Çekmeköy’deki üçüncü projemiz. 180 dönümlük bir arazi üzerinde yapılan üçüncü proje olmaktadır. Daha önce yüz dönüm arazi üzerindeki 2 proje gerçekleştirmiştik. Oldukça da hızlı bir satış grafiği yakalamıştık. İlk projemiz de zaten 2 günde 497 adet satış gerçekleştirerek rekor kırmıştı. O iki projede 1.109 konut teslim edilmiştir. Üstelik şu an yaşam başlamıştır. Yüzde 95 doluluk oranına sahiptir. O projenin devamında üçüncü projemizin lansmanını gerçekleştiriyoruz. Projenin geri kalanı da gelecektir. Aslında dördüncü ve beşinci etaplarımız da olacak. Bu satıştan dolayı da muhtemelen onların lansmanını da biraz erkene çekmeyi planlıyoruz. Yoğun ilgiden çok memnunuz.’’ ifadelerini kullanmıştır.

Nef Çekmeköy’ün son etabı satışta

Nef Koruköy, düşük yoğunluklu alçak katlı binaları ve doğa dostu mimari tasarımıyla kent merkezinden uzaklaşmadan doğa ile iç içe yaşamak isteyen aileler için tasarlanmıştır.

Bahsi geçen proje, 230.000 metrekarelik Nef Çekmeköy arazisinin 77.000,91 metrekarelik kısmında yer almaktadır. 1 artı 1 ve 2 artı 1 yaşam seçeneklerini bahçeli, balkonlu ve teraslı ferah ve geniş açık alanları ile satışa sunulmuştur. Ayrıca projede 65 metrekareden 132 metrekareye kadar farklı daire planları bulunmaktadır.

Proje alanı, 3. köprü, Şile Otoyolu, TEM ve Anadolu Otoyolu bağlantı yollarının tam kesişim noktasında yükselmektedir. Böylelikle Levent, Maslak, Ataşehir, Ümraniye gibi iş merkezlerine yeni bağlantı yolları ile 15 dakikada ulaşılabilmektedir. Üstelik Sabiha Gökçen havalimanına ise 10 dakikada ulaşım imkânı sağlanmaktadır. Nef Koruköy’ün hemen yanında bulunan Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolu ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden 3. Havalimanı’na ve Orhangazi Köprüsü’ne kesintisiz ulaşım imkânı da mevcuttur. Açılması planlanan Çekmeköy-Yenidoğan metro hattına yürüme mesafesinde yer almaktadır. Bunula birlikte yeni metro hattı ile Üsküdar’a ve Marmaray aracılığı ile Avrupa Yakası’na doğrudan erişim sağlanmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…