Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nef Reserve Yalıkavak yüzde 20 peşinatla

460 metre sahili ve 2 bin metrekare kumsala sahip Nef Reserve Yalıkavak projesinde yaşam bu yaz başlıyor. Tam bir sahil kasabı hayatı sunan projede satışlar da tüm hızıyla devam ediyor. Projede satışlar Nef Online üzerinden evden çıkmadan yapılıyor.

Ege’nin ruhuna hitap eden renkler ve dokunuşlarla tamamen doğal malzemelerle hayata geçirilen proje 80 bin 126 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor. Projenin 40 bin metrekare peyzaj alanı alan bulunuyor.

4 mevsim huzur 12 ay yaşam

Nef tarafından Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yalıkavak’ta hayata geçirilen Nef Reserve Yalıkavak projesinde satışlar devam ederken, projede kiralamalarda başladı. Projede yer alan toplam 10 adet özel tasarım mobilya ile dekore edilmiş dairelerin için kiralamalar başlandı. Proje içerisinde Banyan Tree tarafından işletilecek bir otel de yer alıyor. Böylece projedeki evinize lüksü ve konforu bir araya getirecek Banyan Tree ayrıcalıklarından yaralanma imkanı elde edeceksiniz. Proje içerisinde 30 adet Banyan Tree Residence de yer alacak.

Toplam 314 adet villadan meydana gelen projede 314 adet villanın dışında ayrıca 1.050 metrekarelik ticari alan da yer alıyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte villalar yer alıyor. Projedeki villaların büyüklükleri ise 88 metrekare ile 420 metrekare arasında değişiyor.

Nef Reserve Yalıkavak ödeme seçenekleri neler?

Ev değiştirme kampanyasına dahil olan Nef Reserve Yalıkavak projesinde satışlar yüzde 20 peşinat, 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile yapılıyor. Projede birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. 2 bin metrekare özel kumsal, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, çocuk spor alanları, tenis kortları, halı saha,  basketbol sahası, çocuk atölyesi yer alıyor. 

Teslimlerin devam ettiği projede Nef Online üzerinden satış danışmanları ile görüntülü görüşerek daire planları ve örnek daireleri inceleyebiliyorsunuz. Proje ile ilgili size özel ödeme seçenekleri hakkında bilgi alabiliyorsunuz. 

Banyan Tree Residences ayrıcalıkları

Banyan Tree Residences sakinlerine özel plaj, cabana, beach bar, tenis kortu, basketbol sahası, lounge, kütüphane, İtalyan restoranı, balık restoranı, spa merkezi, spor salonu, sessiz teras, infinity pool, özel şef, 7/24 butler servisi, kuru temizleme servisi, bavul hazırlama servisi, 7/24 concierge hizmeti bulunuyor.

Proje nerede yükseliyor?

Proje Yalıkavak Marina’nın yanında, Yalıkavak’a 12 dakika, Gündoğan’a 10 dakika, Göktürkbükü’ne 17 dakika mesafede yer alıyor. Nef Reserve Yalıkavak projesi, Yalıkavak mevkii Bodrum / Muğla adresinde inşa ediliyor. Projenin tanıtım ofisi Gökçebel, Kızılburun Mevki, Dirmil Mahallesi 261. Sokak, ada 361 Bodrum / Muğla adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 386 90 06 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.