Kategoriler
Proje Haberleri

Nefes 1 Villaları Eylül 2023’te teslim

Nefes 1 Villaları projesi yemyeşil bir çevrenin merkezinde eşsiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Gemart Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.340 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 4 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gemart Yapı İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 1.340 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere 4 adet villa yer almaktadır. Söz konusu dubleks villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 193 metrekare olmaktadır. Kaliteli ve yüksek standartlarla inşa edilen proje konforlu ve estetik bir yaşam fırsatı sunmaktadır. 7/24 kameralı sistemi ile güvenlik sağlanmaktadır. Her villaya özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villaya özel bahçe kullanım alanı yer almaktadır. Dış özellikler içerisinde fiber internet, intercom sistemi, kablo TV ve merkezi uydu sistemi bulunmaktadır. Her villada ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her villada ankastre mutfak seti, çamaşır odası, duşakabin, giyinme odası, gömme dolap, vestiyer, ebeveyn banyosu, spot aydınlatma ve duvar kağıdı uygulaması gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Nefes 1 Villaları konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Gümüştepe İlçesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje yemyeşil bir çevrenin tam merkezinde yer almaktadır. Üstelik bu villalar doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde kuru temizleme, restoran, sinema, alışveriş merkezi, market ve park alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte kreş, cami, eczane, hastane, okullar ve semt pazarı yer almaktadır.

Nefes 1 Villaları fiyatları ne kadar?

Nefes 1 Villaları projesinde villaların fiyatı bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 193 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 12.000.000 TL ile 14.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi ise Eylül 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(224) 224 97 76 veya 0(542) 180 78 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…