Kategoriler
Proje Haberleri

Nefes Bahçe Antalya satışları devam ediyor

Antalya konut projesi İsmail İltemir Group firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Antalya İli, Kepez İlçesi, Çankaya Mahallesi’nde yer almaktadır. Nefes Bahçe Antalya projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Projede daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar, ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Kepez, Çankaya Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesinde dört adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Dört adet konut bloğunda ise toplam 207 adet konuta yer verilmektedir.

Toplam 207 adet konutun yer aldığı konut projesinde daire tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklüğü ise 57 metrekare ile 190 metrekare arasında değişmektedir.

1+1 tip daireler brüt 57 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler brüt 110 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 175 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 tip daireler ise brüt 190 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Kepez konut projesinde kapalı otopark, fitness alanı, sauna, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca açık ve kapalı çocuk oyun alanları, kafeterya, mini golf sahası, aquapark yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca 8. katta açık alan yürüyüş parkuru, kafeterya yer almaktadır.

Konut projesinde daireler yerden ısıtma sistemlidir. Ayrıca konut projesinde akıllı ev sistemi, elektrikli panjurlar, giyinme odası da yer almaktadır. Antalya konut projesinin teslim tarihi ise 2023 yılının son çeyreği olarak planlanmaktadır.

Nefes Bahçe Antalya fiyat listesi

Konut projesinde fiyatlar, daire tipine büyüklüğüne, cephe ve bulunduğu kata göre değişmektedir. Nefes Bahçe Antalya fiyat listesi aşağıda detaylı olarak yer almaktadır.

57 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 650 bin TL’den başlamaktadır.

110 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 650 bin TL’den başlamaktadır.

175 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 8 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 190 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 10 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Konut fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi için 0242 4175001 numaralı telefondan bilgi almak mümkün olacaktır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 444 66 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Proje haberleri için tıklayınız…