Kategoriler
Proje Haberleri

Nefes Bodrum Evleri denize sıfır konumuyla sahipleri bekliyor

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gündoğan Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Ozan Yapı firması tarafından inşa edilmiştir. Nefes Bodrum Evleri konut projesinin iskanı alınmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Bodrum konut projesi Gündoğan Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Daire ve villaların yer aldığı konut projesinde deniz manzaralı konutlar dikkat çekmektedir. Bunların yanı sıra proje, yeşilin güzelliğiyle modern mimarinin uyumunu yakalayan bir yaşam tarzı sunmaktadır. Proje kapsamındaki konutlar yangın ve hırsız alarmı, vestiyer, duvar kağıdı, giyinme odası gibi donanımlar yer almaktadır. Aynı zamanda bulaşık makinesi, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, klima, ankastre set, buzdolabı, görüntülü diafon gibi olanaklara da yer verilmiştir.

Proje sosyal alanlar açısından oldukça zengindir. Site içerisinde açık yüzme havuzu, su deposu, kapıcı, jeneratör, güvenlik gibi hizmetler sunulmaktadır. Ayrıca otopark, kapalı garaj, kamera sistemi de proje kapsamında sunulmaktadır. Nefes Bodrum Evleri kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler, 4+1 villalara yer verilmiştir. Böylece farklı yaşamlar için alternatifler oluşturulmuştur. Aynı zamanda her ev, bahçeyle bütünleşen bir teras ve manzaraya hakimdir yaşanabilir balkona sahiptir.

Nefes Bodrum Evleri Ne Kadar?

Bodrum konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

130 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 3 milyon 350 bin TL’den,

3+1 ve brüt 185 metrekare alana sahip daireler 4 milyon 750 bin TL,

Brüt 200 metrekare alana sahip 4+1 tip villalar ise 5 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Nefes Bodrum Evleri nerede yer alıyor?

Muğla Bodrum konut projesi Bodrum, Gündoğan Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje denize sıfır, eğitim kurumları, sağlık kurumları, park, semt pazarı gibi noktalara da yakın mesafede konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 175 21 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…