Kategoriler
Proje Haberleri

Nehire Hanım Konakları lansmana özel fiyatlarla satışta

Nehire Hanım Konakları projesi bütün detaylı titizlikle düşünülmüş eşsiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Enar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde farklı metrekarelerde 10 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Enar İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede farklı metrekarelerde 10 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar ise 2 katlı olup 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 110 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Projenin yüzde 80’i yeşil alanlara ayrılmıştır. Üstelik her villaya özel havuz bulunmakla birlikte ortak yüzme havuzu da yer almaktadır. Peyzaj düzenlemesi ile birlikte otomatik sulama sistemi mevcuttur. Su deposu, hidrofor, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Yapı denetimli C30 beton, temelde su ve ısı izolasyonu bulunmaktadır. Kombi tesisatına uygun yerden ısıtma sağlanmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfakta çimstone tezgah ve granit evye, banyolarda temperli cam duşakabin ve Hilton lavabo bulunmaktadır. Tüm tuvalet ve banyolarda asma tavan, gömme rezervuar, tüm armatür batarya ve duşlar ECA veya Artema marka olarak yapılmaktadır. Salon ve odalarda asma tavan ve led aydınlatma uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra elektrikli panjur sistemi bulunan konutlarda seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Nehire Hanım Konakları konumu hakkında

Aydın’ın Kuşadası İlçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Denize 1,5 kilometre yürüme mesafesinde olan konutlar deniz ile birlikte doğa ve şehir manzarasına da sahiptir. Üstelik çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, eğitim kurumları, sağlık kurumları ve spor salonu bulunmaktadır.

Nehire Hanım Konakları fiyatları ne kadar?

Nehire Hanım Konakları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Aralık 2023 tarihinde bitmesi planlanan projede aynı zamanda kişiye özel avantajlı ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca fiyatlar bulunduğu konum ve metrekaresine göre farklılık göstermektedir. Brüt 130 metrekare olan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (256) 646 11 22 veya 0 (543) 841 43 22 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…