Kategoriler
Proje Haberleri

Nessa Life Zonguldak son daireleri ile satışta

Nessa Life Zonguldak projesinin inşaatı devam etmekte olup kalan son lüks daireleri sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nessa Altay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 56 adet lüks daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nessa Altay İnşaat imzası taşıyan projede 56 adet lüks daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 ile 110 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bina çift girişli ve çift asansörlüdür. Ayrıca hidrofor, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. 2 artı 1 daireler Amerikan mutfak modeline sahiptir. 3 artı 1 dairelerde ise ebeveyn banyosu bulunmaktadır. 2 artı 1 dairelerde 2 balkon, 3 artı 1 dairelerde ise 3 adet balkon yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Nessa Life Zonguldak konumu hakkında

Proje, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Bağlık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın olup semt pazarı, sahil ve çarşı 800 metre uzaklıktadır. Üstelik bu konutlar konumlarına ve yüksekliklerine göre deniz manzarasına sahiptir. Çevresinde eğitim kurumları, market, park ve spor salonu mevcuttur. Ayrıca belediye otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Nessa Life Zonguldak fiyatları ne kadar?

Nessa Life Zonguldak projesinde lansmana özel satış avantajları ve her bütçeye uygun ödeme koşulları sunulmaktadır. Brüt 95 ile 110 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL ile 1.050.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 150 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL ile 1.950.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (372) 319 11 81 veya 0 (532) 527 95 67 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…