Kategoriler
Proje Haberleri

Nest Çamlık Evleri satışları başladı

Nest Çamlık Evleri projesi kent karmaşasından uzak lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Asova İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.900 metrekarelik alan üzerinde 3 blok ve 34 adet daire bulunmaktadır. Bununla birlikte 6 adet ticari alan mevcuttur. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Asova İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 3.900 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede her biri 5 katlı olmak üzere 3 adet blok yükselmektedir. Bloklarda ise toplam 34 adet daire ve 6 adet ticari alan yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 133 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 158 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bununla birlikte şifreli blok giriş kapıları yer almaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alan içerisinde yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Asansör sistemi, fiber internet ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Portmanto dolabı, ebeveyn odası banyo dolapları, ankastre mutfak seti, granit teka evye ve vitrifiye, özel banyo dolapları yer almaktadır. Banyo ve holde spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra salonlar ve odalarda derzli laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

Nest Çamlık Evleri konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Kayapa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehrin gürültüsünden uzakta muhteşem bir lokasyonda yükselmektedir.

Nest Çamlık Evleri fiyatları ne kadar?

Nest Çamlık Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 115 metrekare olan 2 artı 1 daireler 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 158 metrekare olan 3 artı 1 daireler 2.150.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 297 51 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…