Kategoriler
Proje Haberleri

Nest of Söke satışları devam ediyor

Nest of Söke projesi modern tasarımı ve geniş konutları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Aydın’ın Söke İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bahattin Güven İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 42.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 blok ve toplam 84 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bahattin Güven İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 42.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 6 katlı olmak üzere 3 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 84 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4,5 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 196 metrekaredir. Ayrıca 4,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 260 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. 4000 metrekarelik kapalı telefon entegreli otopark alanı mevcuttur. Projede 4.500 metrekarelik peyzaj alanı yer almaktadır. Sosyal yaşama değer katacak alanlar içerisinde; çocuk oyun parkı, hamam, sauna, şok duş alanı, Fitness, plates, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, süs havuzları, kamelya, basketbol sahası ve mini futbol alanı, yürüyüş yolları, kapalı spor salonu, cardio alanı, lobi ve dinlenme bölümü ve kreş alanı yer almaktadır. Üstelik 4,5 artı 1 olan dairelere özel hamam mevcuttur.

Mescit, resepsiyon hizmeti, çöp şutu, asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgaz ile yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Country model mutfak ve vestiyer, ebeveyn banyosu, çamaşır ütü odası, giyinme odası gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her dairede geniş ve ferah balkonlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra porselen seramik döşeme uygulaması yapılmaktadır.

Nest of Söke konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Söke İlçesi Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söke’nin gelişimine değer katan proje otel konforunda bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın civarında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Nest of Söke fiyatları ne kadar?

Nest of Söke projesinde yaşam başlamış olup dairenizi öncelikli seçme avantajlarından yararlanabilirsiniz. Brüt 196 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 260 metrekare olan 4,5 artı 1 dairelerin fiyatı 3.175.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (501) 329 09 09 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…