Kategoriler
Proje Haberleri

Nest Sümer Yaşam Konutları satışları devam ediyor

Nest Sümer Yaşam Konutları projesi sağladığı keyifli yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sivriler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sivriler İnşaat imzası taşıyan projede her biri 4 katlı olmak üzere 3 adet konut bloğu konumlandırılmıştır. Bahsi geçen bloklarda 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 258 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 228 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. 30 metrekarelik özel açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde oturma alanları ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Asansör, su deposu ve kablo TV gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar ayarlanabilir yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Birinci sınıf banyo dolabı, özel tasarım duşakabin, ebeveyn banyosu, giyinme odası, ankastre mutfak seti, birinci sınıf mutfak dolabı, gömme rezervuar, vestiyer ve panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Özel tasarım oda kapıları ve birinci sınıf kapı kolları dikkat çekmektedir. Üstelik dairelerde silinebilir antibakteriyel boya uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Nest Sümer Yaşam Konutları konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Osmangazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede daireler yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Anayol ve cadde üzerindeki konumu ile dolmuş, tramvay, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Nest Sümer Yaşam Konutları fiyatları ne kadar?

Nest Sümer Yaşam Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 258 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 5.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (222) 224 27 27 veya 0 (533) 303 58 24 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…