Kategoriler
Proje Haberleri

Nest Tower satışları başladı

Nest Tower projesinin yapımı devam etmekte olup Çizmecioğlu İnşaat ve Emr İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 2 blok ve toplam 67 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Modern yapısı ile dikkat çeken projede her biri 14 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. İlk blok iş yerleri için tasarlanmış olup, ikinci blokta her katta 5 adet daire konumlandırılmıştır. Üstelik toplam 67 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 123 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 143 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel 1 adet kapalı 1 adet açık otopark alanı mevcuttur.

Yeşil alanları ile ferah yaşam fırsatı sunan projede geniş peyzaj alanları yer almaktadır. Üstelik sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, su deposu, merkezi uydu sistemi ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her daireye duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Giyinme odası, duşakabin ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Nest Tower konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Yuvaköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede konutlar panoramik Ankara manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, park alanı, eğitim kurumları ve sağlık kurumları yer almaktadır. Üstelik dolmuş, metro ve otobüs durağı yakın mesafede yer almaktadır.

Nest Tower fiyatları ne kadar?

Nest Tower projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (505) 940 08 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…