Kategoriler
Proje Haberleri

Net Park Hatay fiyat

Net İnşaat imzası ile Net Park Hatay projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Hatay ilinde yaşama kazandırılıyor. Tek bloktan meydana gelen proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor.

İnşaat aşamasında olan projenin bu yıl içerisinde çalışmalarının tamamlanması planlanıyor, bu sebeple de inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte. Tek bloktan meydana geldiğini belirttiğimiz proje beş kattan oluşuyor. Proje bünyesinde 20 konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede yer alan konutlar Numune Evler Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Net Park Hatay projesinde bulunan konutlar Çankaya Mevkii Dörtyol’da yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde daire tiplerine göre farklılık gösterecek şekilde planlandı. Net Park Hatay projesinde yer alan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan 3+1 konutların büyüklükleri 160 metrekare olarak tasarlandı. Projede bulunan konutlardan 4+1 daire tipindekilerin büyüklükleri ise 180 metrekare olarak yaşama kazandırılmakta.

Aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilmekte olan projede yer alan konutlar bu kapsamda ailelerin ilgisini çekiyor. Proje caddeye yakın bir konumda yükseldiği için de dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik göstermekte. Bu sayede konutların fiyatları da iki farklı seçenekten başlayarak alıcılarına sunuluyor. Net Park Hatay projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 230 bin TL’den başlıyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 340 bin TL olarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde çalışmalarının tamamlanıp ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 532 784 03 97