Kategoriler
Proje Haberleri

Neva Ossium Bodrum avantajlı fiyatlarla satışta

Neva Ossium Bodrum projesi doğal yaşam imkanı sunan eşsiz tasarımı ile alıcılarını bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Neva Prestij Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Geniş alana yayılan site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler ile 3 artı 1 dubleks villa seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Neva Prestij Yapı güvencesi ile geliştirilen proje toplam 19.115 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Büyük bir site alanına sahip projede her biri 2 katlı modern yapıda konutlar yer almaktadır. Bahsi geçen konutlar ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler ile 3 artı 1 dubleks villa seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 64 ile 94 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 94 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 83 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için açık otopark alanı mevcuttur.

Projede kapsamında göz kamaştıran peyzaj alanı bulunmaktadır. Üstelik sosyal alanlar içerisinde 2 adet ortak kullanıma sahip açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları yer almaktadır. Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Bütün konutlar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, termosifon ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Neva Ossium Bodrum konumu hakkında

Doğa manzarasına sahip proje Muğla’nın Bodrum İlçesi Güvercinlik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Bodrum ve Milas’ın kesiştiği noktada yer almaktadır. Bodrum ve Milas’a 15 dakika uzaklıktadır. Havaalanına, Karia Port AVM, Adabükü Boğaziçi ve Güllük plajlarına 10 dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte ormanın içerisinde doğa ile iç içe bir yaşam sunmaktadır.

Neva Ossium Bodrum fiyatları ne kadar?

Avantajlı fiyatlarla sahiplerini bekleyen Neva Ossium Bodrum projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.990.000 TL’den satışa sunulmuştur. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.990.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dubleks villaların fiyatı 4.500.000 TL ile 5.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 278 78 46 veya 0 (534) 648 99 55 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…