Kategoriler
Proje Haberleri

Neva Vizör Ayvalık satışları devam ediyor

Neva Vizör Ayvalık projesi yeşil ve mavinin huzurunu eş zamanlı sağlayan lüks bir konsepte sahiptir. Projenin konumu Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Vizör Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir. 2 adadan oluşan projede 10 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Vizör Gayrimenkul güvencesi ile inşa edilen proje 2 adadan oluşup 10 adet blok yer almaktadır. Söz konusu bloklarda 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 55 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 77 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 70 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yeşil park alanları ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Kapıcı dairesi, asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Hilton lavabo, laminat zemin uygulaması ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Neva Vizör Ayvalık konumu hakkında

Proje, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi Küçükköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Ayvalık merkeze 7 kilometre uzaklıktadır. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Denize 600 metrelik yürüme mesafesinde yer almaktadır. Sarımsaklı merkeze 1,5 kilometre ve Şeytan Sofrasına 5 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Kocaseyit Havalimanına 38 kilometre ve İzmir merkeze 120 kilometre mesafede yer almaktadır.

Neva Vizör Ayvalık fiyatları ne kadardır?

Neva Vizör Ayvalık projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca konumuna ve bulunduğu kata göre değişmektedir.

80 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

88 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır.

85 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 79 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 278 78 46 veya 0 (506) 844 21 49 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…