Kategoriler
Proje Haberleri

Neva Yalı İzmir satışa çıkıyor

Neva Yalı İzmir projesi tarihi yapıları koruyarak geçmişin izleri ile bugünün mimarisini buluşturan bir tasarıma sahiptir. İzmir’in en yeni ve tek deniz kenarı olma özelliğine sahip yapısı ile Karşıyaka’da yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Rönesans Holding tarafından hayata geçirilmektedir. Denize sıfır konumda yer alan projede farklı konut tipleri yer alacaktır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Rönesans Holding imzası taşıyan proje denize sıfır konumda olup tarihi yalı hayatını modern tasarım ile birlikte alıcılarına sunmaktadır. Söz konusu projede 4 adet blok konumlandırılmaktadır. Bunun yanı sıra pek çok farklı tipte konut seçeneği yer alacaktır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Bununla birlikte deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bloklarda geniş yapıda asansör sistemi yer alacaktır. Konutlarda ise ankastre mutfak seti ve ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer alacaktır. Bunun yanı sıra her dairede ferah yapıda balkonlar mevcut olacaktır.

Neva Yalı İzmir konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Karşıyaka İlçesi Yalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje tarihi yapıları koruyarak geçmişin izleri ile bugünün mimarisini buluşturmaktadır. Üstelik şehir merkezine yakın olup denizin kıyısındaki konumu ile tarihi yalı hayatını modern bir tasarımla sahiplerine sunmaktadır.

Neva Yalı İzmir projesinde ödeme koşulları ve bununla birlikte proje detayları henüz belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde proje dair tüm detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında bilgi sahibi olmak için 0 312 840 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…