Kategoriler
Proje Haberleri

Nevbahar Kemer Konakları satışa çıkıyor

Nevbahar Kemer Konakları projesi Kalyon İnşaat tarafından hayata geçirilen yepyeni bir konut projesidir. Projenin konumu İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi’nde yer almaktadır. 20.380 metrekarelik arsa alanı üzerinde 16 blok ve toplam 137 adet daire ve villalar bulunmaktadır. Konutlar 2 artı 1 dubleks, 3,5 artı 1 dubleks, 4 artı 1 bahçe katı ve 4 artı 1 tripleks villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kalyon İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 20.380 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 16 blok ve toplam 137 adet daire ve villalar yer almaktadır. Konutlar 2 artı 1 dubleks, 3,5 artı 1 dubleks, 4 artı 1 bahçe katı ve 4 artı 1 tripleks villalardan oluşmaktadır. Üstelik 4 artı 1 tripleks villalar müstakil olarak tasarlanmış olup diğerleri ortak kullanıma sahiptir. Söz konusu konutların büyüklüğü 185 metrekare ile 316 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde toplantı salonu, spor salonu, buhar odası, sauna, yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu, giyinme odası ve ferah balkonlar gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Nevbahar Kemer Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi Kemerburgaz Orman Yolu üzerinde inşa edilmektedir. Ayrıca Avrupa yakasının en değerli lokasyonlarından biri olan Kemerburgaz’da yükselen proje pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır.

Nevbahar Kemer Konakları projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Söz konusu projede fiyatlar henüz belirlenmemiş olup ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 216 680 41 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…