Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nevbahar Üsküdar projesinde 120 ayda yüzde 0,74 vade

Deniz ve şehir manzaralarının eşlik ettiği Nevbahar Üsküdar projesindeki daireler, önümüzdeki aralık ayında teslim edilmeye başlanacak. Çok sayıda sosyal donatısı bulunan projeyi hayata geçiren Kalyoncu İnşaat, teslim kampanyası başlattı.

Buna göre yüzde 0,74 faiz oranlı 120 ay vadelerle ödeme seçeneği sunuluyor. İstanbul’un gözde ilçelerin birinde yükselen projede, akıllı ev sistemleriyle donatılan teraslı ve terassız seçenekleri yer alıyor.

Projedeki konut seçenekleri

Nevbahar Üsküdar projesindeki projedeki 1+1 tipindeki daireler 69 metrekare büyüklüğü ile 87 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle satışa sunuluyor. Üsküdar’ın merkezî bir konumunda yükselen projedeki 2+1 tipindeki daireler 105 metrekare büyüklüğü ile 161 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor.

Mimarsinan Mahallesi’nde tamamlanacak projedeki 3+1 daire tipleri 151 metrekare büyüklüğü ile 191 metrekare büyüklüğü arasında.

Çavuşdere Caddesi’nde yükselen projedeki 4+1 daire tipleri 224 metrekare büyüklüğü ile 271 metrekare büyüklüğü arasında tamamlanırken 4+2 daire tiplerinin alanı 480 metrekare ile 515 metrekare değerleri arasındaki seçeneklerle sunuluyor.

Nevbahar Üsküdar projesinde teraslı daireler

Kadıköy gibi çevre ilçelerinin yanı sıra Avrupa Yakası’na da kolay ulaşım olanağı sunan projedeki 2+1 teraslı daire tipleri 111 metrekare ile 152 metrekare değerleri arasında. Bir odaya ve bir salona sahip daire tiplerinin teraslı alternatifi bulunmazken 3+1 tipindeki teraslı daireler 151 metrekare büyüklüğü ile 189 metrekare arasındaki büyüklükleri kapsayan seçeneklerle satışa sunuluyor.

Teraslı 4+1 daireler ise 225 metrekare ile 255 metrekare büyüklükleri arasında.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Nevbahar Üsküdar projesinde; yürüyüş parkurları, geniş sinema salonları, restoranlar, kafeteryalar, mağazalar, kapalı yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun parkları ve PlayStation odası konut sakinlerinin olacak. Ayrıca, proje sakinleri sanat atölyesinde yaptığı çalışmaları sergileyebilecek.

Projede, ayrıca, konser, söyleşi ve çeşitli diğer gösterimlerin düzenlenmesi bekleniyor.

Nevbahar Üsküdar nerede?

Söz konusu proje; Mimarsinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi, No: 35, 34672 – Üsküdar / İstanbul  adresinde bulunuyor. “0216 404 19 74” numarasından proje hakkında detaylı bilgi edinilebiliyor.

Taşınmaz Haber