Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nevbahar Üsküdar projesinde teslim kampanyası!

Kalyoncu İnşaat tarafından yükselen Nevbahar Üsküdar projesindeki teslimler, yaklaşıyor. Firma, inşa ettiği ilk konut projesinde, teslim kampanyasına imza attı. Buna göre projeden konut alanlara teslim sonrasında bir yıl ödemesiz plan sunuyor. Taksitli alımlarda daireler için yüzde 10 oranında peşinat istenirken  konutlar, peşin fiyatına satılıyor.

Kampanyanın sınırlı daireler için geçerli olduğu belirtiliyor. Dairelerinde deniz manzarasının da eşlik ettiği geniş balkonlara yer verilen projenin bu yıl içinde teslim edilmesi bekleniyor.

Nevbahar Üsküdar projesinde konut seçenekleri

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşa edilen projede, teraslı ve terassız konut seçenekleri yer alıyor. Mimarsinan Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki bir oda ve bir salon tipindeki daireler 69 metrekare büyüklüğü ile 87 metrekare büyüklüğü arasında tamamlanıyor. Merkezî bir konuma sahip projedeki iki oda ve bir salon daire tipleri 105 metrekare büyüklüğü ile 161 metrekare büyüklüğü arasında yer alıyor.

Çavuşdere Caddesi üzerinde bulunan projedeki üç oda ve bir salon daire tipleri 151 metrekare büyüklüğü ile 191 metrekare büyüklüğü arasında satışa sunuluyor.

Ayrıca, projedeki dört odalı ve bir salonlu daire tipleri 224 metrekare büyüklüğü ile 271 metrekare büyüklüğü arasında, dört odalı ve iki salonlu daire tipleri i 480 metrekare büyüklüğü ile 515 metrekare büyüklüğü arasında, beş odalı ve iki odalı daire tipleri 558 metrekare büyüklüğü ile 664 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor.

Projedeki teraslı daire seçenekleri neler?

Bir odalı ve bir salonlu daireler hariç diğer dairelerin teraslı tiplerine de yer veriliyor. Nevbahar Üsküdar projesindeki iki odalı ve bir salonlu teraslı daire tipleri 111 metrekare büyüklüğü ile 152 metrekare büyüklüğü arasında sunuluyor.

Üç odalı ve bir salonlu teraslı daire tipleri 151 metrekare büyüklüğü ile 189 metrekare büyüklüğü arasındayken dört odalı ve bir salonlu ve terasa sahip daire tipleri ise 225 metrekare büyüklüğü ile 255 metrekare büyüklüğü arasında satılıyor.

Nevbahar Üsküdar adres

Adres: Mimarsinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi, No: 35, 34672 – Üsküdar / İstanbul

Telefon: 0216 404 1974