Kategoriler
Proje Haberleri

Nevbahar Üsküdar satışları devam ediyor

Nevbahar Üsküdar projesi muhteşem manzarası ve ihtişamlı mimarisi ile ultra lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kalyon GY tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 4 blok ve toplam 188 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 1 artı 1’den 5 artı 2’ye kadar farklı seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kalyon GY güvencesi ile alıcılarını bekleyen projede her biri 10 katlı 4 adet blok konumlandırılmıştır. Bahsi geçen bloklarda toplam 188 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 69 metrekare ile 87 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekare ile 161 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 151 metrekare ile 191 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 224 metrekare ile 271 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca satışa sunulan 5 artı 2 dairelerin büyüklüğü brüt 457 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş parkuru, fitness merkezi ve spor alanları bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Projede 1 artı 1 konut tipleri haricindeki diğer konutların teraslı ve balkonlu alternatifleri de mevcuttur.

Nevbahar Üsküdar konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Üsküdar İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çavuşdere Caddesi üzerinde konumlanan proje komşu ilçelere ve karşı yakaya kolay ulaşım sağlamaktadır.

Nevbahar Üsküdar projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 457 metrekare olan 5 artı 2 dairelerin fiyatı 32.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 216 404 19 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…