Kategoriler
Proje Haberleri

Nevizade Konakları hemen teslim

Oruçoğlu Mühendislik yapımcı firmasının imzası ile Nevizade Konakları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Aksaray ilinde inşa edildi. Çalışmaları tamamlanan proje Aksaray ilinin merkez bölgesinde yer alıyor. İki bloktan meydana gelen proje konut projesi olarak inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu kapsamda birçok konut projesinden bir adım daha öne çıkıyor. Hemen teslim seçeneğinde olduğu için ilgi gören proje, özellikle beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı olan konut alıcılarının dikkatini çekiyor.

Nevizade Konakları projesinde yer alan konut blokları altı katlı olarak tasarlandı. Bahsi geçen proje bünyesinde 47 konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı. Peyzaj alanları ve site anlayışını benimseyen mimarisi ile ilgi gören proje alıcılarına konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar lokasyonu itibariyle de ilgi görüyor. Nevizade Konakları projesinde yer alan konutlar Aksaray ilinin merkez bölgesinde konumlandırılmış durumda. Bahsi geçen projede bulunan konutlar PTT Caddesi’nde yükselmiş vaziyette.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun olarak farklı seçeneklerden oluşacak şekilde planlandı. Nevizade Konakları projesinde bulunan daireler 3+1 ve 4+1 konut tiplerinde yaşama kazandırıldı. Projede yer alan 3+1 konutlar 150 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlanırken 4+1 konutlar ise 180 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilen 3+1 konutların fiyatları 415 bin TL’den başlıyor. Nevizade Konakları projesinde yer alan 4+1 konutların fiyatları ise 515 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Bahsi geçen konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: