Kategoriler
Proje Haberleri

New Eyüp ön talep topluyor

New Eyüp projesi şehir merkezine birkaç adım ötede konumu ve doğaya yakın yaşam alanları ile premium bir hayat standardı vaat ediyor. Projenin konumu İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden olan Eyüp İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Dem İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 81.000 metrekarelik inşaat alanı üzerinde 10 katlı 6 blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 520 adet daire bulunmaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dem İnşaat tarafından geliştirilen proje, 81.000 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bu inşaat alanının yaklaşık 28.000 metrekaresi ticari alanlara ayrılmıştır. 10 katlı 6 blokta toplam 520 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut şeklinde tasarlanmıştır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde sağlıklı yaşam konsepti sunulmaktadır. Üstelik kaliteli yaşam tarzına uyacak biçimde tasarlanan geniş tesisler yer almaktadır. Yürüyüş parkuru, çocuk oyun parkı, dinlenme alanları ve geniş peyzaj alanı gibi pek çok aktivite alanına sahiptir. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Her dairede geniş ve ferah yapıda balkon alanı yer almaktadır.

New Eyüp konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden Eyüp İlçesi Çırçır Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine birkaç adım mesafede yükselmektedir. Üstelik proje alıcılarına doğa ile iç içe ferah bir yaşam fırsatı sağlamaktadır.

New Eyüp projesinde ödeme koşulları henüz belli değil. Henüz ön talep aşamasında olan projenin tüm detayları ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 554 675 72 37 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…