Kategoriler
Proje Haberleri

Nexonya Azure Villas Reşadiye’de yükseliyor

Nexonya Azure Villas projesi İstanbul’un en uygun bölgelerinden Çekmeköy Reşadiye’de hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje 20 triplex villadan oluşmaktadır. Doğayla iç içe, kent karmaşasından uzak bir konumda bulunan proje, 22.000 metrekarelik sosyal yaşam alanına sahiptir.

Azure Villas projesinde 4 artı 2 konut tiplerinden oluşan villalar mevcuttur. Üstelik projenin dört cephesinde panoramik bir manzara yer almaktadır. Her bir villanın kendine ait açık havuzu ve bahçe alanı da bulunmaktadır. Bununla birlikte 2 araçlık kapalı garaj, barbekü ve yemek alanı, ateş çukuruyla oturma alanı ve bahçe terasları yer almaktadır. Temelleri atılan projenin inşaat çalışmaları devam etmekte olup villa sahibi olmak isteyen kullanıcılara ön satış avantajları sunulmaktadır.

Nexonya Azure Villas ile doğanın merkezinde yaşam fırsatı

Bahsi geçen projede kullanıcıların keyifle zaman geçirebilecekleri sosyal donatılar sunulmaktadır. Bununla birlikte kamelya ve peyzaj alanları ile minikler için çocuk oyun alanları da dikkat çekmektedir. Doğanın merkezinde yer alan yürüyüş yolları ve basketbol sahası da kullanıcıları daha sportif ve hareketli bir yaşama teşvik etmek için tasarlanmıştır. Projede, 7/24 güvenlik hizmeti de sağlanmaktadır.

Nexonya Azure Villas projesi modern bir mimari ile dizayn edilmiştir. Konforlu yaşam alanları ve yüksek tavanları ile dikkat çekmektedir. Bununla birlikte geniş pencereleri ile kullanıcılarına konforlu yaşam alanı sunmaktadır. İstanbul Anadolu Yakası’nda havalimanına 45 dakika uzaklıktadır. Üstelik söz konusu proje araçla merkezi lokasyonlara ve şehir içine yakın konumda yer almaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…