Kategoriler
Proje Haberleri

Nexonya Fergana vadeli ödeme seçenekleri ile satışta

Nexonya Fergana projesi bahçe ve deniz keyfinin beraber sunulduğu eşsiz bir yaşam projesidir. Söz konusu projede ön talep dönemi başladı. Projenin konumu İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nexonya İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8,617 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılan proje 38 bin metrekarelik inşaat alanına sahiptir. Site içerisinde 11 blok ve toplam 230 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nexonya İnşaat imzası taşıyan proje 8,617 metrekarelik arsa alanı üzerinde 38.000 metrekarelik inşaat alanına sahiptir. Site içerisinde her biri 10 katlı 11 adet blok ve toplam 230 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 104 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanları, kamelya, sauna, hamam, toplantı salonu, kreş, basketbol sahası ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Bununla birlikte site içerisinde geniş peyzaj alanı ve yeşil alan yer almaktadır.

Kapalı otoparktan daire direkt çıkış sağlayan ve her blokta bulunan çift asansör mevcuttur. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

Nexonya Fergana nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi Esenkent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kent merkezinde konumlanan proje deniz ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve hastane bulunmaktadır. Bununla birlikte metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Nexonya Fergana fiyatları ne kadar?

Nexonya Fergana projesinde banka kredisine uygun satışlar ve vadeli ödeme seçenekleri mevcuttur. Konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 134 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 131 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 236 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 136 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 6 milyon 519 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0542 150 95 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…