Kategoriler
Proje Haberleri

Nexonya Kuzey Villaları satışta

Nexonya Kuzey Villaları projesi farklı modern yapısı ve çeşitli özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu İstanbul’un Şile İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nexonya İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 20 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi kapsamında 20 adet villa yer almaktadır. Bu villalar tripleks tipinde 4 artı 2 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 2 tripleks villaların büyüklüğü brüt 188 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 159 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır.

Villaların ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villalarda ebeveyn banyosu dahil toplam 3 adet bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Nexonya Kuzey Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Şile İlçesi Çavuş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde pek çok market, eczane ve cami yer almaktadır.

Nexonya Kuzey Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Proje, Temmuz 2022 başlayıp 16 ay sonra teslim edilmesi planlanmaktadır. Üstelik ön talep fırsatları devam etmektedir.

Brüt 188 metrekare büyüklüğe sahip 4+2 tip tripleks villaların fiyatları 9 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır.

Firmanın devam eden projelerine baktığımızda ise; Sapanca Lake Villas by Nexonya, Nexonya Azure Villas, Nexonya Fergana, Nexonya Bonega, Nexonya 1. Element, Nexonya 2. Element olduğu görülmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0542 125 58 59 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…