Kategoriler
Proje Haberleri

Nexonya Nefes Sapanca Villaları ile üç farklı yaşam alanı

Sapanca, son yıllarda Türkiye’nin villa konut sektöründe dikkat çeken bir lokasyonu haline geldi. İstanbul’a yakın konumu ve doğal güzellikleriyle ünlü bu bölge, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline gelmiştir. Sapanca’nın Yanık Bölgesi’nde bulunan Nexonya, bölgedeki yatırımlarına Nexonya Nefes Sapanca Villaları ile devam ediyor. Ayrıca villalar, üç farklı yaşam alanı modeli ile kullanıcılarına konforlu bir yaşam sunmayı amaçlıyor.

Doğanın İçinde Lüks Yaşam: Nexonya Nefes Sapanca Villaları

Nexonya’nın Sapanca’daki yeni projesi, lüks yaşamı doğanın huzurlu kollarında yaşamak isteyenleri cezbetmeye hazırlanıyor. Nefes Malikane, Nefes Doğa Villa ve Nefes İkiz Villa seçenekleri, geniş arazi üzerine konumlanmıştır. Ayrıca bu proje özel villalar ve malikanelerden oluşmaktadır.

Nexonya Sapanca Nefes Villaları Projesi Detayları

Bu özel proje, her biri özenle tasarlanmıştır. Ayrıca proje yüksek kalite standartlarına uygun olarak inşa edilen villalar içermektedir. Projedeki binalar, güncel deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilmektedir. Akıllı villa konseptine sahip olan Nefes Villaları, konfor ve lüksü bir araya getirerek kullanıcıların yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor.

Çeşitlilik ve Konfor Bir Arada: Villa Seçenekleri

Nexonya Nefes Sapanca projesi, farklı villa seçenekleri ile herkesin beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun yaşam alanları sunmaktadır.

Nefes Malikane: Geniş 10+3 yaşam alanlarına sahip bu seçenek, konuk evi, hamam, sauna gibi özelliklerle donatılmış. Ayrıca yüzme havuzu, barbekü alanları, kat asansörü gibi detaylar da sunuluyor.

Nefes Doğa Villa: Hem 6,5+2 hem de 4,5+1 villa seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca Doğa Villa, modern tasarımı ve geniş alanları ile şık bir yaşam sunmaktadır.

Nefes İkiz Villa: 30 adet 3,5+1 villa seçeneğiyle doğal çevreye uyumlu ve konforlu bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

Akıllı Yaşamın Keyfi

Nefes Villaları, akıllı villa yapısıyla öne çıkıyor. Otomatik ışıklandırma, iklim kontrolü ve güvenlik sistemleri gibi özellikler, yaşam alanlarını daha kullanışlı hale getiriyor. Enerji verimliliği sağlayan akıllı villa sistemleri de projede kullanılıyor. Ayrıca güvenlik önemli bir faktörken, hareket sensörleri ve uzaktan erişim özellikleri ile evinizi kontrol etmek mümkün.

Sapanca’nın Eşsiz Manzarası

Nexonya Nefes Sapanca projesi, Sapanca Gölü’nü panoramik olarak gören konumuyla da dikkat çekiyor. Temiz hava, göz alıcı manzaralar ve geniş alanlar, bu projede yaşamayı tercih edenlere keyifli bir yaşam deneyimi sunacaktır.

Yaşamın İçindeki Nefes

Nexonya Nefes Sapanca Villaları, doğayla iç içe lüks ve konforlu bir yaşam arayanları cezbedecek nitelikte. Projede farklı villa seçenekleri, akıllı villa konsepti ve eşsiz manzara sunmaktadır. Ayrıca bu projede yaşamak ayrıcalıklı bir deneyim sunmaktadır.

Diğer Proje haberleri için tıklayınız…